bg ro

Мрежест патрон за филтър

Производител: OPERA

CRL=  Миещ се патрон с мрежест полипропилен използващ се за различен обхват на филтриране, изключително е устойчив на деформация и смачкване. Предоставя се с контролен филтър, разработен  специално за намаляване до минимум риска от лошо филтриране, по този начин се и гарантира много внимателно филтриране с минимални загуби и поръжения на повърхността на патрона. По патрона не остават финни частици и много лесно се измива.

 ПРИЛОЖЕНИЕ

Употреба в бита: за защита на бойлери, миялни машини, филтриране на течности с пясък, варовик и ръжда. Изключително подходящ за филтриране на питейна вода.

Употреба в промишлеността: широко приложение в промишлеността, за защита на помпи, при напоителни  и селскостопански системи..

Срок на използване на патрона:  зависи от количеството и качеството на филтрираната течност. Патрона се измива веднага при най-малкото съмнение за нарушаване на повърхностния му слой. Трябва да бъде веднага сменен при съмнение, че има нарушаване на повърхностния слой и не може да се гарантира качествено филтриране на течности. Препоръчително е на всеки 3 месеца да бъде измиван добре, като се грижете да не се наруши целостта на повърхността и да се подменя на всеки 24 месеца.

 


Модел Височина на патрона Филтрация Напор л./ч.

Размери

Ø x H mm

CRL 5" 250MCR

5" 250 µ 3000
70x127

CRL 93/4" 250MCR

93/4" 250 µ 3500 70x248

CRL M5" 50MCR

5" 50 µ 1000 50x127